http://www.milxtra.se/
Valutor:

Din kundkorg: 0 SEK0

Utmärkt Värde Preferens Dam Tangent DAB2go+ Radio Black (23060) Svart Kompaktstereo 2PwZMj8i

 • 1134 antal i lager

SEK1,999 • Qty:
  Fler bilder (Klicka på bilden):
  Utmärkt Värde Preferens Dam Tangent DAB2go+ Radio Black (23060) Svart Kompaktstereo 2PwZMj8i
  Utmärkt Värde Preferens Dam Tangent DAB2go+ Radio Black (23060) Svart Kompaktstereo 2PwZMj8i

  Utmärkt Värde Preferens Dam Svart Ljud & Musik

  Tangent DAB2go+ är det nyaste tillskottet i Tangents välkända 2go-serie och precis som sina föregångare i serien ger DAB2go+ dig perfekt ljud, stor användarvänlighet och den allra senaste teknologin – alltsamman smakfullt paketerat i klassisk dansk design. De två stora vridknapparna ovanpå DAB2go+ gör det enkelt att slå på och av radion, styra volymen, välja radiostation och mycket annat. Samtidigt ger den stora färgdisplayen dig perfekt överblick över alla funktioner.
  Ta den med ut
  Som bärbar radio har Tangent DAB2go+ ett väldesignat och praktiskt handtag som gör det enkelt att ta den med runt i huset, i trädgården eller med på stranden. Du kan även njuta av det goda ljudet var som helst i upp till 6 timmar tack vare det inbyggda batteriet, som automatiskt laddas upp var gång du ansluter Tangent DAB2go+ till ström.
  Bluetooth och AUX
  Får du lust till att spela musik från din smartphone eller annan enhet kan du använda DAB2go+ som en välspelande och transportabel högtalare. Du kan streama ljudet trådlöst via Bluetooth. Det finns även en ingång för AUX-kabel (mini jack).
  Radio
  Tangent DAB2go+ är givetvis också en radio med snabb åtkomst till massor av stationer. Du kan lyssna via FM, DAB och det nya DAB+.
  Danskt välljud
  Ljudet från Tangent DAB2go+ är precis som föregångarna helt på topp. Den speciellt utvecklade bredbands-högtalarenheten ger en väldigt bra ljudkvalitet både vid tal och musik och med möjlighet för att välja mellan hela 8 olika förprogrammerade ljudinställingar (equalizer), kan du alltid finna precis den ljudbild, som matchar din smak.
  På väggen eller bordet
  Tangent DAB2go+ kan naturligtvis stå var som helst, på ett bord, i en hylla,  eller något helt annat. Som något helt unikt med Tangent 2go-serien kan alla modeller också hängas på väggen med ett speciellt väggbeslag (köpes separat).
  Features
  - DAB/DAB+
  -  FM
  -  Bluetooth
  -  Färgskärm
  -  Inbyggt uppladdningsbart batteri
  -  Dansk design och ljud
  Färg: Svart


   
  Copyright © 2020 http://www.milxtra.se/