http://www.milxtra.se/
Valutor:

Din kundkorg: 0 SEK0

Fabriken Direkt Försäljning Dam Need for Speed Underground /Gamecube Spel kgFVKprU

 • 2622 antal i lager

SEK399 • Qty:
  Fabriken Direkt Försäljning Dam Gaming

  Stig in i en värld av Street Racing och högoktaniga bilmonster i Need For Speed Underground. Sätt dig bakom ratten på några av dagens populäraste tuningbilar från Mitsubishi Motors, Subaru®, Toyota? och många fler. Du bygger och designar din egen bil efter tycke, smak och naturligtvis storleken på din plånbok. För att förbättra dina finanser och bil gäller det att vinna så många race som möjligt. Prispengarna använder du till att modifiera din bil till den till slut är klart snabbast i stan. Välj på trimdelar från flera av de stora producenterna.
  På väg till toppen av racingeliten måste du klara av tuffa race som går genom stadens gator under nattetid. konkurrensen är rakbladsvass och det gäller att ha både attityd, mod och strategi för att ta dig till toppen.
  Spelfunktioner
  Need for Speed: Underground innehåller över 20 olika licensierade bilar som går att modifiera i oändlighet.
  Flera olika racingdicipliner som till exempel Drag Racing, Street Racing, högfartsracing och en tävling där det gäller att hitta snabbaste vägen genom stan.
  Hundratals olika sätt att modifiera din bil - Välj på 100-tals trim- och tuningdetaljer från tillverkare som AEM Inc., Audiobahn®., Bilstein®, Dazz Motorsport, DC Sports, Eibach® Enkei, GReddy Performance Products Inc., HKS®, Holley®, Injen?, Jackson Racing, MOMO, Neuspeed®, Nitrous Express Inc., O.Z®, PIAA, Skunk2 Racing, Sparco®, StreetGlow®, Turbonetics Inc.


   
  Copyright © 2020 http://www.milxtra.se/